Αρχική Νέα & Ανακοινώσεις

βαδίΖΟΥΜΕ στη φύση την Τετάρτη 1 Απριλίου 2026

βαδίΖΟΥΜΕ στη φύση την Τετάρτη 1 Απριλίου 2026

Διαδρομή: Πανηγυρίστρα - Ξενία Μαρμάρα - Άγιος Παντελεήμονας - Βρύσες Κρεβατά - Βουβάλους - Κέραμος - Πανηγυρίστρα
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης θα πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο της δράσης του βαδίΖΟΥΜΕ στη φύση, απογευματινό περίπατο την Τετάρτη 1/4/2026 στο Μυστρά και συγκεκριμένα στη διαδρομή Πανηγυρίστρα -Ξενία Μαρμάρα - Άγιος Παντελεήμονας - Βρύσες Κρεβατά - Βουβάλους -Κέραμος - Πανηγυρίστρα.

Η διαδρομή είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και για οικογένειες με παιδιά.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Στόχος είναι η μύηση στη δραστηριότητα της πεζοπορίας, η ήπια άσκηση, η απόλαυση της φύσης και η γνωριμία με το Σύλλογο, τη δράση του και τα κοντινά μονοπάτια της περιοχής μας.

Συνιστάται η χρήση αθλητικών ρούχων και παπουτσιών, ενώ μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας, νερό, αδιάβροχο, και ενδεχομένως κάποιο σνακ.

Στοιχεία διαδρομής
Διάρκεια περίπου: 2,5 ώρες.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Ώρα αναχώρησης: 5.00 μμ Πανηγυρίστρα, Μυστρά 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον συντονιστή της δραστηριότητας Θεόδωρο Καλαματιανό (6974844425).

Φωτογραφίες