Αρχική

Βαδίζουμε στην Φύση

Βαδίζουμε στην Φύση

Kάθε Τετάρτη, έλα στην παρέα μας σε μικρές, κοντινές και σύντομες εξορμήσεις...
"Σου αρέσει να περπατάς; Σου αρέσει να περπατάς στη φύση; Σου αρέσει να περπατάς στη φύση και έχεις χρόνο τα απογεύματα; "

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης συνεχίζει την επιτυχημένη δράση των απογευματινών περιπάτων ανταποκρινόμενος στο ενδιαφέρον πολλών φίλων του!

«Kάθε Τετάρτη, έλα στην παρέα μας σε μικρές, κοντινές και σύντομες εξορμήσεις για μια πρώτη ή πολλοστή γνωριμία με τα τοπικά μας μονοπάτια.
Η διάρκεια των πορειών δεν θα υπερβαίνει τη μία ώρα ανάβασης και την ανάλογη ώρα επιστροφής. Ο καθένας, με το δικό του ρυθμό, καλύπτει όση απόσταση μπορεί και θέλει μέσα στη διάρκεια που θα καθοριστεί από τους συνοδούς : με τη συμπλήρωση αυτής της διάρκειας όλοι αρχίζουν την επιστροφή προς το σημείο εκκίνησης. Δεν χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή πριν από κάθε εξόρμηση. Αρκεί να έχεις καλή φυσική κατάσταση, θετική διάθεση και να τηρείς το ωράριο και τους ελάχιστους κανόνες που θα επιτρέψουν να απολαύσουμε όλοι με ασφάλεια και χωρίς άγχος τη δραστηριότητά μας. Επίσης δεν χρειάζεται να επιβαρυνθείς με κάποιο ιδιαίτερο κόστος : η δράση μας αυτή στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά όλων και η μοναδική δαπάνη που συνεπάγεται η μετακίνησή μας στην αρχή κάθε μονοπατιού θα καλύπτεται με την εκ περιτροπής διάθεση των αυτοκινήτων από τους συμμετέχοντες οδηγούς. Τα απαραίτητα εφόδια, επίσης, είναι πολύ λίγα : άνετα ρούχα, μακρύ παντελόνι ή φόρμα, κατάλληλα παπούτσια (αθλητικά), καπέλο και ένα μπουκάλι με νερό. »

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους συντονιστές της δράσης Παναγιώτη Παππά (6945832701) και Ντίνα Τυροβολά (6977285633). Επίσης, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση eosspa@otenet.gr και να μας αφήσεις το email σου για να σε ενημερώνουμε για το πρόγραμμα.