Αρχική Νέα & Ανακοινώσεις

Εξόρμηση στον κεντρικό Ταΰγετο - Κυριακή 18/10/20

Εξόρμηση στον κεντρικό Ταΰγετο - Κυριακή 18/10/20

Διαδρομή: Διασταύρωση Λιβαδιού-Τσάρκος - διάσχιση Κόζας - ανάβαση στην κορυφή Νεραϊδοβούνα (2.020μ.)-κατάβαση από λούκι Νεραϊδοβούνας - Μούσγα - Αναβρυτή.
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί, για τα μέλη του, ορειβατική εξόρμηση στον κεντρικό Ταΰγετο, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, με την ακόλουθη πορεία: Διασταύρωση Λιβαδιού - Τσάρκος - διάσχιση Κόζας - ανάβαση στην κορυφή Νεραϊδοβούνα (2.020μ.) - κατάβαση από λούκι Νεραϊδοβούνας - Μούσγα-Αναβρυτή.

Βαθμός δυσκολίας: Γ (Δύσκολη).
Διάρκεια πορείας: περίπου 9 ώρες.

Η διαδρομή είναι ορειβατική, δύσκολη και απαιτητική, τόσο λόγω της διάρκειας, όσο και του πεδίου της πορείας. Ώρα συνάντησης 7.00πμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης.

Η μετακίνηση θα γίνει με ίδια μέσα και πάντα τηρώντας τους υγειονομικούς κανονισμούς ατομικής προστασίας. Απαραίτητα για τη συμμετοχή, πέραν των μέσων υγειονομικής προστασίας, η άριστη φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (ορειβατικά μποτάκια, αντιανεμικό, αδιάβροχο, καπέλο, νερό, κ.λπ.).

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο ως το βράδυ της Παρασκευής 16/10 στο συντονιστή της ανάβασης, κ. Παναγιώτη Παππά (τηλ. 6945832701)